Movies at the Hermitage

Ieder laatste weekend van augustus, wordt de Hermitage Amsterdam omgetoverd tot de grootste, meest sfeervolle openluchtbioscoop van de stad.
In de prachtige binnentuin kunnen filmliefhebbers genieten van een unieke selectie films.
Lach, huil, spring uit je vel en juich samen met 500 andere filmfans onder de sterren in de meest originele openluchtbioscoop van Amsterdam.
Tickets voor 2020 zijn nu in de verkoop via en hou de Facebook pagina in de gaten!

West Beach (Film) Festival 1

West Beach (Film) Festival

Van 17 t/m 26 september 2020 vindt alweer de 17e editie van het West Beach (Film) Festival plaats.
Het West Beach (Film) Festival is een gratis openluchtbioscoop aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw West. Naast een groot aanbod van zowel klassieke als recente films uit binnen- en buitenland krijgt ook aanstormend filmtalent een podium.
Houd de Facebook pagina in de gaten voor het programma.
Fly-in bioscoop Texel

Fly-in Cinema Texel

Texel Airport en Outdoor Cinema organiseren sinds 2013 jaarlijks FLY-IN CINEMA TEXEL. Kom film kijken vanuit je vliegtuig!
De data voor 2021 zijn nog niet bekend, maar op onze Facebook pagina kun je alvast genieten van prachtige foto's en video's van de afgelopen jaren.
Drijf-in NDSM

Drijf-in Cinema NDSM

Misschien is de meest relaxte manier om film te kijken toch wel met blauwe kaas, een fles wijn en de arm van je lief op een zitzak dobberend in je sloepje…. Dat kan weer! Zelfs samen met vele anderen! Outdoor Cinema presenteert: Drijf-in Cinema NDSM.
In de kraan van het droogdok bij DAMEN Shiprepair Amsterdam hangen we een scherm van 72m2! Je vaart naar binnen, luisterend naar de fijne tunes van de DJ en wacht al babbelend tot de zon onder gaat. En dan gaat 'ie! Licht uit, film aan! Wij kijken nu al uit naar de volgende editie in 2021!
Meer informatie: www.drijf-in-cinema-ndsm.nl
Driving North cropped OC website

Driving North

Het begon eenvoudig, met een idee dat geïnspireerd was op de klassieke drive-in bioscopen in Amerika, maar dan op het NDSM Terrein in Amsterdam. Inmiddels is Driving North gestaag uitgegroeid tot een filmavond+, een minifestival waarbij lekker gezond eten en drinken, gezelligheid en muziek een steeds grotere rol spelen.
Editie 2019 was een succes en we hopen dan ook in oktober 2020 terug te komen met een nog gezelliger, nog groter en mooier festival! Hou de Facebook pagina in de gaten!

Nacht van de Doden

Op 2 november vindt tijdens Museumnacht op het NDSM Terrein de 5e editie van de Nacht van de Doden Plaats. Een avond vol theatrale en muzikale verrassingen op en rond de Helling en NDSM Loods. Outdoor Cinema draagt bij aan het programma door de vertoning van de single shot movie Platina Blues, het zelfgeschreven en -gezongen requiem van de inmiddels overleden Thé Lau, zanger van The Scene, geregisseerd door Threes Anna. De organisatie is in handen van Convoi Exceptionnel.
Informatie: www.nachtvandedoden.nl