Hermitage

Movies at the Hermitage

Van 28 augustus t/m 1 september wordt de Hermitage Amsterdam opnieuw omgetoverd tot de grootste, meest sfeervolle openluchtbioscoop van de stad.
In de prachtige binnentuin kunnen filmliefhebbers genieten van een unieke selectie films.
Lach, huil, spring uit je vel en juich samen met 500 andere filmfans onder de sterren in de meest originele openluchtbioscoop van Amsterdam.
Tickets: www.moviesatthehermitage.nl

West Beach (Film) Festival 1

West Beach (Film) Festival

De alweer 16e editie van het West Beach (Film) Festival vindt plaats van 12 t/m 22 september 2019.
Het West Beach (Film) Festival is een gratis openluchtbioscoop aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw West. Naast een groot aanbod van zowel klassieke als recente films uit binnen- en buitenland krijgt ook aanstormend filmtalent een podium.
Houd de Facebook pagina in de gaten voor het programma.
Driving North cropped OC website

Driving North

Het begon eenvoudig, met een idee dat geïnspireerd was op de klassieke drive-in bioscopen in Amerika. Inmiddels ia Driving North gestaag uitgegroeid tot een filmavond+, een minifestival waarbij lekker gezond eten en drinken, gezelligheid en muziek een steeds grotere rol spelen.
Na een aantal jaren stilte is er dit jaar een 3-daagse pop-up versie van Driving North op het NDSM Terrein. Data: 10 t/m 12 oktober 2019.
Meer informatie binnenkort op www.drivingnorth.nl
75a22e2e-454c-42ff-a0ff-119b73c49669

Fly-in Cinema Texel

Texel Airport en Outdoor Cinema organiseren sinds 2013 jaarlijks FLY-IN CINEMA TEXEL. Kom film kijken vanuit je vliegtuig!
De data voor 2020 zijn nog niet bekend, maar op onze Facebook pagina kun je alvast genieten van prachtige foto's en video's van de afgelopen jaren.
IMG_3808c

Drijf-in Cinema NDSM

Misschien is de meest relaxte manier om film te kijken toch wel met blauwe kaas, een fles wijn en de arm van je lief op een zitzak dobberend in je sloepje…. Dat kan weer! Zelfs samen met vele anderen! Outdoor Cinema presenteert: Drijf-in Cinema NDSM.
In de kraan van het droogdok bij DAMEN Shiprepair Amsterdam hangen we een scherm van 72m2! Je vaart naar binnen, luisterend naar de tunes van de DJ en wacht al babbelend tot de zon onder gaat. En dan gaat 'ie! Licht uit, film aan! Wij kijken er nu al naar uit!
Meer informatie en tickets: www.drijf-in-cinema-ndsm.nl