Movies at H’Art museum

Plaats: H’Art museum, Amsterdam / Partner: Bora Bora Producties / H’Art Museum / VriendenLoterij

Sinds de eerste editie een gegeven!

De samenwerking tussen H’art museum (voorheen Hermitage Amsterdam), Bora Bora en Outdoor Cinema is een gouden driehoek. Een schitterende binnentuin in hartje centrum Amsterdam, een PR-molen en productie team met daarbij onze technische kennis en visie en de uitkomst is drie weken uitverkochte zalen vanaf dag één. Nu zes jaar verder en de naamsverandering van Hermitage Amsterdam is dit een marketing tool voor hun rebranding, een filmfeest en één van onze mooiste uithangborden.   

“Met groot plezier werken wij inmiddels meer dan tien jaar samen met Outdoor Cinema. Roelof en zijn collega’s zijn betrouwbaar, prettig in de omgang, laagdrempelig benaderbaar en staan altijd open voor nieuwe ideeën of ze komen zelf met projecten. Het meest indrukwekkende van allemaal: in de laatste tien jaar heb ik de Outdoor Cinema crew nog nooit gestrest gezien. Te midden van stroomstoringen, hittegolven of orkanen, blijven Roelof en zijn team de rust zelve!
Lukas Nelissen / Co-Founder Bora Bora Producties (Partner; Movies at H’art museum / Cinema Centraal/ Amsterdam Museum/ Movies at De Nieuwe Kerk)

“Het is inmiddels vaste prik. De grote openluchtbioscoop van onze partner Outdoor Cinema in de tuin van het  H’art museum. Een zomers filmfeest met duizenden filmliefhebbers. Art movies en klassiekers op een groot scherm, popcorn, wijn en biertjes tot de zon weer ondergaat. Zelfs een regenbui krijgt niemand weg. Al jarenlang een no nonsens samenwerking met deze gedegen ondernemers.”
Paul Mosterd / Adjunct Directeur H’art museum

“Het is inmiddels vaste prik. De grote openluchtbioscoop van onze partner Outdoor Cinema in de tuin van H’art museum. Een zomers filmfeest met duizenden filmliefhebbers.
Paul Mosterd / Adjunct Directeur H’art museum