Concept

Heb je een boodschap, wens, film of belangrijk moment waar je een mooi evenement van wilt maken? Vaak heb je dan al vaag ergens een idee wat je zou willen, maar heb je nog geen concreet beeld hoe dit eruit moet komen te zien en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. 

Wij willen prikkelen en prikken, uitdagen en bevragen – alles om jouw event tot leven te brengen. We denken creatief met je mee en ontwikkelen een uitvoerbaar plan om jouw boodschap écht te laten zien.

Wat kun je verwachten

Samen met jou vormen we een idee om naar een concreet plan. Tijdens onze sessies maken we gebruik van verschillende brainstorm methodes – deze methodes leveren veel unieke en creatieve ideeën op. Vervolgens gaan we filteren op haalbaarheid. Boten, vliegtuigen of fietsen. Bubbelbaden, ijsbanen of zwembaden…. wij houden wel van een uitdaging en niets is ons te gek. Samen verkennen we de oneindige mogelijkheden en werken we aan een plan dat door ons, of andere producers, uitgevoerd kan worden. 

“Sinds de eerste Texel Fly-In Cinema in 2013, is dit jaarlijks een groot succes, niet in de laatste plaats door de kunde en het enthousiasme van het Outdoor Cinema Team.
De Texel Fly-In Cinema is, mede door OC, een uniek concept met uitstraling in heel Europa en daarbuiten.”

Ed de Bruijn – Directeur Texel Airport

Voorbeeld projecten

oc