Cinema Palace

Plaats: Diverse majesteuze binnen locaties / Partner: / Bora Bora Producties / Brouwerij ’t IJ / Stadsherstel

Met Cinema Palace toveren we de mooiste binnenlocaties van Nederland om tot relaxte locatiebioscopen.

Voortbordurend op de fijne en succesvolle samenwerking tijdens onder ander Movies at H’art Museum (voorheen Movies at the Hermitage), het Amsterdams Museum, Movies at Elswoud en Bollywood at the Park hebben we met Bora Bora Producties de smaak te pakken en toveren we de mooiste binnenlocaties van Nederland om tot relaxte locatiebioscopen. En al vrij snel haakte Brouwerij ’t IJ aan waardoor we iedereen van een strandstoel en heerlijk (alcohol vrij) bier kunnen voorzien.

We richten ons veelal op de steden waar onze partners gezien willen worden. Want gezien worden ze! Locaties zoals de Stevenskerk in Nijmegen, De Handelsbeurs in Antwerpen, De grote kerk van Alkmaar en het Kromhoutmuseum in Amsterdam zullen ons jaarlijks terug gaan zien.    

“Met groot plezier werken wij inmiddels meer dan tien jaar samen met Outdoor Cinema. Roelof en zijn collega’s zijn betrouwbaar, prettig in de omgang, laagdrempelig benaderbaar en staan altijd open voor nieuwe ideeën of ze komen zelf met projecten. Het meest indrukwekkende van allemaal: in de laatste tien jaar heb ik de Outdoor Cinema crew nog nooit gestrest gezien. Te midden van stroomstoringen, hittegolven of orkanen, blijven Roelof en zijn team de rust zelve!
Lukas Nelissen / Co-Founder Bora Bora Producties (Partner; Movies at H’art museum / Cinema Centraal/ Amsterdam Museum/ Movies at De Nieuwe Kerk)