Fly-in Cinema op Texel Airport

Plaats: Texel International Airport / Partner: / Texel International Airport / PME Legend (Just Brands)

Iedere mei vliegen meer dan 75 piloten, vanuit heel Noordwest-Europa, met hun vriendjes en vriendinnetjes naar Texel. Daar hebben ze een onderonsje, eten en drinken wat en kijken naar een film vanuit de cockpit om vervolgens onder de vleugels in slaap te vallen in meegebrachte tenten.

Tijdens een filmvertoning op Vliegveld Seppe stond er een sportvliegtuigje als decor opgesteld.

1+1=2 dachten wij! 

Na wat te roeren in ons netwerk kwamen we in contact met Ed en Mike van Texel International Airport. Zij stonden meteen open voor dit unieke event. Een superduo! Zij de achterban wij de know-how en apparatuur.

Dat Just Brands met hun merk PME Legend aangehaakt is is eigenlijk ook een 1+1=2tje.

Directer kunnen ze niet bij hun doelgroep binnenkomen. 

Ondertussen vliegen er iedere mei meer dan 75 piloten, vanuit heel Noordwest-Europa, met hun vriendjes en vriendinnetjes naar Texel. Daar hebben ze een onderonsje, eten en drinken wat en kijken naar een film vanuit de cockpit om vervolgens onder de vleugels in slaap te vallen in meegebrachte tenten.

“Texel Airport is in 2013 een samenwerking aangegaan met Outdoor Cinema. Sinds de eerste Fly-In Cinema is dit jaarlijks een groot succes, niet in de laatste plaats door de kunde en het enthousiasme van het Outdoor Cinema Team. De Fly-In Cinema Texel is, mede door Outdoor Cinema, een uniek concept met uitstraling in heel Europa en daarbuiten.”

Ed de Bruijn / Directeur Texel Airport N.V.

De Fly-In Cinema Texel is, mede door Outdoor Cinema, een uniek concept met uitstraling in heel Europa en daarbuiten.
Ed de Bruijn / Directeur Texel Airport N.V.