Night at the Amsterdam Museum

Plaats: Amsterdam / Partner: Bora Bora Producties / Cinetree / Amsterdam Museum

Samen met Cinetree, het Amsterdam Museum en Bora Bora hebben we 5 bijzondere filmavonden georganiseerd op de mooie binnenplaats van het Amsterdam Museum. Curatoren van het Cinetree platform vertoonde hun favoriete film geïntroduceerd met een kleine inleiding waarom die film gezien moest worden.

Avonden vol beleving met een bijzonder collectie aan films, selectief uitgekozen door curators van Cinetree.

De curatoren waren Martin Koolhoven, Wende Snijders, Humberto Tan en Ernst Jan Pfauth. Als klap op de vuurpijl hebben de voorpremière van de film Captain Fantastic vertoond.

“Ik kan me niets leukers bedenken dan films kijken onder de sterren! Naast ons online film abonnement zijn we een aantal jaren terug begonnen met openlucht filmvertoningen. Zo organiseren we jaarlijks het Forest Filmfestival in het Amsterdamse Bostheater, de Bosbios bij Buitenplaats de Hoorneboeg en gaan we met Cinetree on tour andere unieke plekken in Nederland af. Hierbij werken we vanaf het begin graag samen met Outdoor cinema. Naast prachtige schermen heeft OC een geweldig team en zijn ze een plezier om mee samen te werken- en films te kijken! ;)”

Hanna Verboom / Founder Cinetree

“Met groot plezier werken wij inmiddels meer dan tien jaar samen met Outdoor Cinema. Roelof en zijn collega’s zijn betrouwbaar, prettig in de omgang, laagdrempelig benaderbaar en staan altijd open voor nieuwe ideeën en projecten. Het meest indrukwekkende van allemaal: in de laatste tien jaar heb ik Roelof nog nooit gestrest gezien. Temidden van stroomstoringen, hittegolven of orkanen, blijft Roelof de rust zelve!”

Lukas Nelissen / Co-Founder Bora Bora Producties
Naast prachtige schermen heeft OC een geweldig team en zijn ze een plezier om mee samen te werken- en films te kijken!
Hanna Verboom / Founder Cinetree