Bosbios

Plaats: Buitenplaats De Hoorneboeg / Partner: / Buitenplaats De Hoorneboeg / Cinetree

Films buiten in het bos, de naam Bosbios omvat het allemaal. We verzorgen de techniek voor diverse kleine avonden bij de Bosvilla en ontzorgen volledig bij de grotere editie op de heuvel. Een filmevenement op één van de meest rustgevende locaties die we aandoen.

‘Wat een feest was het om met de mannen van Outdoor Cinema samen te werken voor onze Bosbios. Punctuele, klantvriendelijke en professionele mannen – met een passie voor hun vak en makkelijk in de omgang – die hun afspraken nakomen. We werden volledig ontzorgd op het gebied van de techniek en de mannen van Outdoor Cinema voelde al snel een als onderdeel van ons eigen team. Verder krijg je ze niet snel gek, door weer en wind en zelfs met onweer blijven ze rustig en kalm. Dank voor jullie hulp!’

Films buiten in het bos, de naam Bosbios omvat het allemaal. Met Outdoor Cinema verzorgen we al een aantal jaar de techniek voor diverse kleinere filmavonden bij de Bosvilla en we ontzorgen de organisatie volledig bij de grootte editie op de heuvel. 

Een filmevenement op één van de meest rustgevende locaties die we aandoen. En omdat het zo goed met de organisatoren klikt ondersteunen we nu ook andere festiviteiten met techniek en kennis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Uit de Schaduw festival en Earthday. 

We werden volledig ontzorgd op het gebied van de techniek en de mannen van Outdoor Cinema voelde al snel een als onderdeel van ons eigen team.
Willemijn Metselaar