Cinema Oostereiland: Oosterslag!

Plaats: Binnenplaats Oostereiland, Hoorn / Partner: Cinema Oostereiland Hoornse Stadsfeesten

Al meer dan 20 jaar hebben we voor Cinema Oostereiland al vele zomers van buitenvertoningen mogen voorzien.

Cinema Oostereiland is één van de eerste klanten van Outdoor Cinema. Een klant met wie we meegegroeid zijn. Zo voorzien we Cinema Oostereiland nu van het grootte doek, projectie en knowhow voor hun laatste succes verhaal, Oosterslag: 

Cínema Oostereiland en de Hoornse Stadsfeesten zijn hiervoor de samenwerking aangegaan en stellen samen met filmmakers, creatievelingen, kunstenaars en muzikanten wervelende programmering samen. 

“Outdoor Cinema is onze partner voor de buitenfilms sinds het begin van deze eeuw of misschien zelfs nog wel in de vorige. Dat zegt in feite al genoeg. Waarom Outdoor Cinema? Omdat je weet dat het goedkomt. Afspraak is afspraak. Je kunt met een gerust hart je promotie voor een buitenfilm starten en publiek uitnodigen om kaarten te kopen. Want je weet dat Outdoor garant staat voor de projectie, op tijd aanwezig is, het regelt. Altijd in een serieuze maar relaxte sfeer, met focus op het neerzetten van een goede voorstelling. Aardige mensen ook. We gaan de komende jaren zeker weer met ze in zee. Sinds 2021 fantastische combinatie gemaakt met live muziekoptredens, dat zetten we nog wel even door”

Margret Wagenaar / Directeur Cinema Oostereiland en Cinema Enkhuizen
Outdoor Cinema is onze partner voor de buitenfilms sinds het begin van deze eeuw of misschien zelfs nog wel in de vorige. Dat zegt in feite al genoeg.
Margret Wagenaar / Directeur Cinema Oostereiland en Cinema Enkhuizen