Premiere: DIEGO MARADONA in het Olympisch Stadion

Plaats: Amsterdam / Partner: Cineárt / Olympisch Stadion

Prachtige premiere van de documentaire DIEGO MARADONA met rode (groene) loper, voorgesprek met sport analisten en Q&A met regisseur Asif Kapadia (AMY, SENNA), in het Olympisch Stadion. 

Prachtige premiere van de documentaire DIEGO MARADONA met rode (groene) loper, voorgesprek met sport analisten en Q&A met regisseur Asif Kapadia (AMY, SENNA), in het Olympisch Stadion. 

Outdoor Cinema was technisch producent en heeft mee mogen denken in het concept, samen met Cinéart (opdrachtgever en distribiteur) en het Olympisch Stadion (locatie) een premiere die Maradona eer aan deed! 

Het was superfijn om met de mannen van Outdoor Cinema te werken! Ze denken goed mee met alles wat nodig is om een toffe outdoor screening neer te zetten. De première van DIEGO MARADONA in het Olympisch Stadion was een groot succes, mede dankzij de fijne samenwerking, goede techniek, het meedenken op maat, het enorme scherm waar 1.000 man naar keken en de technische ondersteuning bij het inleidende programma. Heel blij mee!

Adrienne van den Berg / Sales Manager TV / Digital & Partnership bij Cineárt

Wij hebben heel prettig samengewerkt met Outdoor Cinema!
Ze zijn transparant over mogelijkheden en kosten, denken graag mee en zijn creatief in het vinden van oplossingen. Zo kwamen we via Outdoor Cinema in contact met Cineárt om de premiere van Diego Maradona te hosten. 
En samen met Outdoor Cinema organiseerden we in het Olympisch Stadion de eerste drive-in cinema in de coronapandemie. Geheel volgens de toen geldende richtlijnen.

Carla de Groot  / Directeur Olympisch Stadion Amsterdam
Het was superfijn om met de mannen van Outdoor Cinema te werken! Ze denken goed mee met alles wat nodig is om een toffe outdoor screening neer te zetten.
Adrienne van den Berg / Sales Manager TV/ Digital & Partnership bij Cineárt