Eye Sunsets

Plaats: Eye Filmmuseum, Amsterdam / Partner: Eye Filmmuseum / Filmtechniek

Eye Sunsets is dagelijks 500 man genietend van een prachtig buitenprogramma, met op de achtergrond de skyline van Amsterdam en het IJ.

In dit geweldige project zijn we langzaam gegroeid. In 2017 leverde we onze draadloze koptelefoons ten behoeve van de buitenvertoningen die het Eye Filmmuseum met eigen personeel en techniek van de firma Filmtechniek organiseerde. Tegenwoordig ondersteunen we de evenementen afdeling van Eye volledig bij de productie en uitvoering van dit meerdaagse filmevenementen waar dagelijks 500 man van een weloverwogen buitenprogramma geniet, met de skyline van Amsterdam en het IJ als uitzicht.  

“De Sunsets-openluchtvoorstellingen aan het IJ vormen een perfecte afsluiter van de zomer en een heerlijke kick off van het nieuwe culturele seizoen in Eye. Met dank aan de professionaliteit en het enthousiasme van Outdoor Cinema kunnen we onze bezoekers een onvergetelijke filmavond bieden. We kijken nu al weer uit naar de volgende editie en samenwerking.”  
Ronald Simons  / Programmeur Eye Filmmuseum

“Op de unieke locatie aan het water verzorgt Outdoor Cinema een prachtige setting in Amsterdam. Waar de samenwerking begon met het huren van de koptelefoons, is deze door de jaren heen gegroeid naar een uitgebreide samenwerking waarbij Outdoor Cinema een groot gedeelte van de productie verzorgd. Het werken met Roelof en zijn team heb ik altijd als zeer prettig en professioneel ervaren.”
Stijn Mennink  / Sales & Events Manager Eye Filmmuseum


“De Sunsets-openluchtvoorstellingen aan het IJ vormen een perfecte afsluiter van de zomer en een heerlijke kick off van het nieuwe culturele seizoen in Eye.”
Ronald Simons  / Programmeur Eye Filmmuseum