Forest Filmfestival

Plaats: Amsterdamse Bostheater / Partner: / Cinetree / Amsterdamse Bostheater

Zo zag het bos roze bij Barbie en kwam er 1400 man op de film Elvis rocken.

Een uitverkocht Bostheater met wereld premierefilms. Zo zag het bos roze bij Barbie en kwam er 1400 man op de film Elvis rocken. Met onze projectietechniek, het grootse scherm en goed aansluitiende voorprogrammering vanuit Cinetree stond er zowaar een topcast op het podium van het Amsterdamse Bostheater. Fabelachtoge avonden op deze sprookjeslocatie!

Trots dat we hier onderdeel van mogen uitmaken!   

“Ik kan me niets leukers bedenken dan films kijken onder de sterren! Naast ons online film abonnement zijn we een aantal jaren terug begonnen met openlucht filmvertoningen. Zo organiseren we jaarlijks het Forest Filmfestival in het Amsterdamse Bostheater, de Bosbios bij Buitenplaats de Hoorneboeg en gaan we met Cinetree on tour andere unieke plekken in Nederland af. Hierbij werken we vanaf het begin graag samen met Outdoor cinema. Naast prachtige schermen heeft OC een geweldig team en zijn ze een plezier om mee samen te werken- en films te kijken! ;)”
Hanna Verboom / Creative director Cinetree

“Met ongelofelijk veel liefde (voor film) werken we al jaren samen met Outdoor Cinema en lukt het ons steeds weer om magische film- avonden en -festivals neer te zetten. Het gevoel van co-creatie met een super toegewijd professioneel team is een waar feest. Hopelijk gaan we nog heel oud worden samen :).”
Ralf Roex / Finance & bestuur Cinetree

“Ik kan me niets leukers bedenken dan films kijken onder de sterren!”
Hanna Verboom / Creative director Cinetree