Pride Open Air Cinema

Plaats: Nieuwmarkt, Mercatorplein, George Gershwinplein, Amsterdam / Partner: Stichtng Pride Amsterdam / Gemeente Amsterdam

Pride Open Air Cinema, alweer meer dan 10 jaar een vast gegeven!

Ook alweer meer dan 10 jaar een vast gegeven!

We begonnen op de Nieuwmarkt en staan nu alweer een aantal jaar op het Mercatorplein.

Daar waar iedereen van de gemeente een gevaar zag, zagen wij de meest succesvolle editie ooit met de film Razia over intollerantie in Marokko. Verder hebben we films vertoond waardoor we onzelf extra trots wanen en gelukkig achten dat we in Nederland ons geweldige werk doen. Namelijk mensen verbinden en meningen dichter bij elkaar krijgen.

Hebben we nu zelf de brug geslagen tussen stadsdeel Zuidas waar we wens hoorde om iets tijdens de Pride week te organiseren. We hebben de Stichting Pride Amsterdam en het stadsdeel aan elkaar verbonden waardoor er nu nog een plein van kleurrijke content voorzien wordt.

“U vraagt, zij draaien!
Mijn eerste kennismaking met Outdoor Cinema was in 2011 en tot aan vandaag, genieten wij, letterlijk en figuurlijk, elk jaar van een professionele samenwerking. Outdoor Cinema denkt mee, anticipeert, ontzorgt en regelt. De ideale mix om van onze openlucht bioscoopdagen jaarlijks een succes te maken. Kom langs en ervaar!”

Lucien Spee de Castillo Ruiz (hij / hem)  / Executive Director Stichting Pride Amsterdam

“Al meer dan 10 jaar werken wij samen met Outdoor Cinema en dat zegt eigenlijk al genoeg. OC denkt mee, verzorgt en ontzorgt. Het zijn dagen waar wij met veel plezier naar uitkijken (en op terugkijken) omdat het professioneel en op het menselijk vlak gewoon klopt.””

Anita Beek (zij / haar) / Eventmanager Stichting Pride Amsterdam
Mijn eerste kennismaking met Outdoor Cinema was in 2011 en tot aan vandaag, genieten wij, letterlijk en figuurlijk, elk jaar van een professionele samenwerking.
Lucien Spee de Castillo Ruiz (hij / hem) / Executive Director Stichting Pride Amsterdam