Standaard sets

We weten dat er maar weinig evenementen standaard zijn. Toch zijn deze sets de basis van iedere openluchtbioscoop. Zonder scherm, projectie en geluid kunnen we immers geen film vertonen. Afhankelijk van het gewenste bezoekersaantal en het vermogen van een locatie kan een schermformaat gekozen worden. Hieronder wat richtlijnen.
Scherm van opblaasbaar materiaal of een aluminium truss-constructie. Met een zichtmaat van 5,20 meter breed en 2,80 meter hoog kunnen hier tot ongeveer 250 bezoekers (afhankelijk van de zichtlijnen) van genieten. Alle sets die wij leveren zijn voorzien van bijbehorende projectoren voor het formaat scherm. Daarnaast leveren wij altijd surround geluid bij onze openluchtbioscopen, tenzij dit niet op de filmdrager meegeleverd wordt. Ook kunnen wij het geluid desgewenst uitsturen over een FM-zender en/ of draadloze koptelefoons.
Scherm in een aluminium truss-constructie. Met een zichtmaat van 7,20 meter breed en 4 meter hoog kunnen hier tot ongeveer 500 bezoekers (afhankelijk van de zichtlijnen) van genieten. Alle sets die wij leveren zijn voorzien van bijbehorende projectoren voor het formaat scherm. Daarnaast leveren wij altijd surround geluid bij onze openluchtbioscopen, tenzij dit niet op de filmdrager meegeleverd wordt. Ook kunnen wij het geluid desgewenst uitsturen over een FM-zender en/ of draadloze koptelefoons.
Scherm van opblaasmateriaal of in een aluminium truss-constructie. Met een zichtmaat van 12 meter breed bij 6 meter hoog kunnen hier met gemak 1000 bezoekers van genieten. Ook uitermate geschikt voor een drive-in bioscoop. Alle sets die wij leveren zijn voorzien van bijbehorende projectoren voor het formaat scherm. Daarnaast leveren wij altijd surround geluid bij onze openluchtbioscopen, tenzij dit niet op de filmdrager meegeleverd wordt. Ook kunnen wij het geluid desgewenst uitsturen over een FM-zender en/ of draadloze koptelefoons.