Al 17 jaar experts op het gebied van drive-in bioscopen!

Outdoor Cinema verzorgt drive-in bioscopen en festivals voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en niet te vergeten onze eigen
Driving North & Driving South evenementen!

Voor iedere locatie een passende oplossing


Met diverse schermformaten, projectoren en geluidsoplossingen kunnen we op bijna iedere locatie in Nederland en België een mooie drive-in cinema creëren.

Geluid via luidsprekers, draadloze koptelefoons of we plaatsen een FM-zender, zodat de bezoekers vanuit hun auto kunnen genieten van het geluid, enkel door af te stemmen op het juiste radio kanaal, zo kan je vanuit je eigen bubbel genieten van de film.

Andere programmering is natuurlijk ook mogelijk, denk daarbij aan: shorts, documentaire, presentatie, live registratie, concert, Kahoot! of misschien heb je een ander goed idee.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kaderen: Voor we beginnen aan het uitdenken van jullie drive-in bioscoop, bespreken we de mogelijkheden en verwachten, uitgaande van jullie wensen. Organiseren wij bijvoorbeeld enkel de filmrechten en de techniek, of willen jullie dat we een vollediger plaatje verzorgen? Denk aan het plaatsen van de auto’s, aankleding en horeca.

Voorbereiden: We bepalen wat er nodig is op locatie. Wat zijn de eigenschappen van de locatie? Is er een geschikte stroomvoorziening aanwezig, zijn er ankerpunten op de locatie, zijn de zichtlijnen vrij, hoe rijden de auto’s in en uit, hoe voorkomen we een wachtrij voor de deur en lossen we deze op als die toch ontstaat?

Spelen: Hoe laat komen wij aanrijden en wat gaan we dan exact doen? We starten met bouwen, eten dan graag een hapje mee en zetten vervolgens onze gastheer pet op. Onze goed ingewerkte en altijd enthousiaste crew zal er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt!