Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FILMS WITH A VIEW

mei 7 - september 24

BELEEF DE MAGIE VAN
FILMS WITH A VIEW
Geniet van de leukste films op ons strand, met het beste uitzicht van de stad!

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond van mei tot ergens eind september  geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.
Het programma wordt per maand bekend gemaakt op onze website; zo kijk je in mei naar Chef, The Favourite , Princess Mononoke en Asteroid City.

Nieuw dit jaar: online ticketing!

Verzeker jezelf van een pllekje en koop je ticket(s) voor een tientje p.p. online. Mochten er nog tickets beschikbaar zijn kun je anderhalf uur voor de start van de film op ons strand ook nog tickets bemachtigen!

Let op:

De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat. Heb je tickets online gekocht? Dan ontvang je van ons een mail en automatische restitutie van je tickets (excl. servicekosten).

De koptelefoons zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen met je ticket(s). Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn kun je die ook vanaf 1,5 uur van tevoren halen!

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Gegevens

Begin:
mei 7
Einde:
september 24
Site:
https://pllek.nl/films-with-a-view/

Organisator

Pllek
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pllek
TT Neveritaweg 59
Amsterdam,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie