Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DE BOSBIOS

juli 17 - september 1

DE BOSBIOS

Op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum kun je ‘s zomers midden in het bos – zodra de schemering invalt – mooie films zien waar je hart vanzelf warm van wordt, die je hoop geven of juist stof tot nadenken.

Zo kom je bijna als vanzelf in een andere wereld, waarin je die diepe band weer voelt – met jezelf, met anderen en met de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

EEN MOOIE ERVARING RIJKER…

Samen met Filmplatform Cinetree en het Filmtheater Hilversum zochten we naar de mooiste films en documentaires over maatschappelijke thema’s rondom mens en natuur. We besteden aandacht aan mentaal welzijn, rouw en verlies, gezondheid, klimaatactivisme, de kracht van de natuur, regeneratie, familiesystemen, nieuw leiderschap en meer.

VIND VERDIEPING ÉN KOM LEKKER ETEN!

Vooraf kun je gezellig komen eten. Restaurant Bij de Tuinman maakt steeds iets lekkers klaar. En voor de duisternis compleet is – het moment waarop de film van start kan – zoek je je stoel alvast op en neemt iemand je mee het verhaal in.

In augustus organiseren we ‘s middags een workshop-programma, afgestemd op de film. Een mooie en laagdrempelige manier om je in iets nieuws te verdiepen en – wie weet – ook anderen te leren kennen die op zoek zijn naar inspiratie.

Gegevens

Begin:
juli 17
Einde:
september 1
Site:
https://bosbios.nl

Organisator

De Hoorneboeg
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 4
Hilversum, Noord Holland 1213 RE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
035 206 25 35
Bekijk de site van Locatie