Werkwijze

Als de aanvraag bij ons binnenkomt nemen we eerst contact op om de juiste informatie te verzamelen om een gedegen offerte te kunnen doen. Daarna volgt een locatiebezoek om de puntjes op de i te zetten. We verzorgen de afkoop van filmrechten en denken graag mee over de filmkeuze. Ook adviseren we bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.
Als de set-up het toelaat komen we op de dag van het evenement opbouwen op een samen overeengekomen tijdstip, minimaal 4 uur van tevoren (bij de kleinste set). Voordat het publiek binnenkomt doen we een soundcheck en zodra het daglicht het toelaat stellen we het beeld af. De film kan op zijn vroegst een half uur na zonsondergang van start gaan. Na de film geven we de bezoekers de ruimte om in alle rust binnen de afgesproken tijd het terrein te verland. Desgewenst zetten we daarbij een muziekje aan. In de meeste gevallen kunnen we de set nog dezelfde avond afbreken.

Naast de basissets doen we ook maatwerk waarbij we de locatie zoveel mogelijk tot zijn recht laten komen. Denk hierbij aan schermen in en op het water en projectie op muren, bomen of gebouwen of het extra uitlichten van de locatie. We denken graag mee over de mogelijkheden van elk idee.