Technische informatie

We willen u hier niet te veel vermoeien met technische informatie, mocht u daar meer vanaf willen weten dan kunt u hier onze apparatuur bekijken. Wat voor u van belang is, is dat het uw evenement op een hoger niveau kan brengen en daar hebben we dan ook de juiste kwaliteit apparatuur voor.
Wel zijn er een aantal zaken van belang om onze apparatuur goed in te kunnen zetten.

Stroom?
Helaas kunnen wij zonder stroom geen films vertonen. Zorg dat er voldoende stroom aanwezig is of vraag ons of wij het kunnen verzorgen door middel van bijvoorbeeld een aggregaat. Als u hier te weinig van af weet, dan komen we graag langs op de locatie of we nemen contact op met diegene die er op de locatie over gaat om dit kort te sluiten.

Extern beeldmateriaal?
Aangezien we met digitale projectie werken is de mogelijkheid er om voor (als het donker genoeg is) en na de film, maar eventueel ook tijdens een pauze beeldmateriaal te vertonen. Denk hierbij aan sponsoruitingen, foto’s van voorgaande of zelfs hetzelfde evenement, bedrijfsfilms en ga zo maar door. Dit kan allemaal ter plaatse aan onze technici aangeleverd worden. Voor filmmateriaal en sponsoruitingen is het verstandig om deze van te voren bij ons aan te leveren, zodat we er zeker van zijn dat het in de juiste beeldverhouding op het scherm komt.

Als u toch meer wilt weten van welke apparatuur we gebruiken dan kunt u dat op de apparatuur pagina vinden.