Filmkeuze

U bent onze klant, maar de bezoekers zijn uiteindelijk diegenen die een leuke avond willen hebben. Denk daarom goed na wie u als bezoeker wilt hebben en wat u hen wilt bieden.
Iedere doelgroep vraagt om een ander genre film. Daar waar veel kinderen komen, mag natuurlijk geen bloed van het scherm spatten.
Wist u dat het zelfs in de wet verboden is een kind van 12 toe te laten als er een film vertoond wordt die voor 15 jaar en ouder is?
Kijk voor meer informatie op de website van kijkwijzer:

Wij hebben jarenlange ervaring met het vertonen en programmeren van films. Maar het blijft belangrijk dat er bekend is wie de bezoeker wordt.
Wij helpen u graag met de keuze. Ook zijn er films die meer geschikt zijn voor buiten dan andere. Door de ongedwongen sfeer is niet iedere film geschikt voor een vertoning in de open lucht. Andere films daardoor juist des te meer.
Het is niet altijd nodig om de film te vermelden. Soms kan het juist spannender zijn om de titel niet te melden en de bezoekers juist te laten afkomen op het fenomeen “openluchtbioscoop”. Als ze een film al een keer hebben gezien dan kan dat een afweging zijn om niet te komen, maar als ze eenmaal in de sfeer van Outdoor Cinema zitten dan kijken ze hem graag voor een tweede keer.

Bekende websites met informatie over films zijn de volgende: